tiistai 4. maaliskuuta 2014

Sähkötöitä ja takan sisäänkanto

Tänään oli vuorossa takan sisäänkanto. Positiivisena yllätyksenä oli, että kaikki osat olivat ainakin silmämääräisesti ehjiä. Muita blogeja kun olen lueskellut niin joskus noissa osissa (toimittajasta riippumatta) on ollut halkeamia yms.... Lisäksi talolle oli aamusta ilmaantuneet sähkärit vetämään kaapeleita ympäri taloa.

Tein sisällä myös välisiivouksen sähkäreiden ollessa paikalla. Onpahan ainakin sitten siistiä ja vähemmän siivottavaa seuraavalla kertaa. Sähköjen vetämisen aikana kannattaa olla itse paikalla ja varmistaa, että jos on vähän erikoisemmissa paikoissa rasioita niin ne tulevat sitten  varmasti oikealla paikalle.

Pistorasiat ja katkaisijat löytävät pikkuhiljaa oman paikkansa. Johtoa taitaakin kämpässä olla muutama metri. Kuvasin vielä kameralla kaikki seinät. Tämä siitä syystä, että tietää vähän seuraavan kerran taulua kiinnittäessä missä ne kaapelit voisivat mennä.

Takassa  riittikin kannettavaa. Jotkut palat olivat niin isoja, että ei niitä varmaan yksin olisi saanutkaan kannettua. Timpurit olivat rakennelleet autotallin yläpohjaan tulevaa käyttöullakkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti