keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Etuterassi

Tänään olikin talon eteen ilmestynyt terassi. Huomenna torstaina pitäisi olla kaukolämmön käyttöönottotarkistus. Jos se menee kunnialla lävitse niin lattialämmityksen voi kytkeä jossain vaiheessa päälle. Tällöin talon lämmittämisestä tulee hieman halvempaa kuin lämpöpuhaltimilla. Lattialämmitys auttaa myös lattiavalun kuivumisessa. Nyt sisällä on puhaltimien voimin +18 astetta tasaista lämpöä. Myös autotallissa on oma pienempi puhallin ja aamulla kun katsoin lämpöjä niin tasan +18 näytti olevan sielläkin. Kyseinen lämpötila on ymmärtääkseni melko optimi valujen kuivumisen kannalta. Liian kuuma ei tule olla, että valu ei kuivu liian nopeasti. Autotallin MasterTop pinnoite hidastaa hieman kuvumista itsessään.Tonttikeskuksen mittarista kun katsoin niin sähkönkulutus näyttäisi tähän mennessä rakentamisajalta olleen 1440kWh.

Etupuolen terassi. Rakennusmiehet ovat hienosto laittaneet kulkuauokkoon suojat, että ei terassi kulu tuosta oven edestä.

Etupuoli vähän kauempaa. Kuvassa näkyy myös ferrarin punainen Mondeo. Tavaramerkkinä on suksiboxi katolla kesät ja talvet.

Etuterassi sisältä. Hieman lunta ja jäätä tuossa lautojen pinnassa.


Takaterassi vielä vähän paremmalla valolla kuvattuna.

Takaterassi kauempaa.
Muuten ilta menikin lakaistessa sisältä ja siivotessa tonttia. Torstai aamulla kun kävin talolla niin lämmönsäätöyksikköön oli ilmestynyt mittaussähköt. Eli tosi myöhään on sähkäri käynyt virrat vetämässä tai sitten todella aikaisin aamulla. Jokatapauksessa hienoa työtä, että saatiin siihen sähköt käyttöönottotarkastukseen mennessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti