tiistai 4. helmikuuta 2014

Talopaketti tontille!

DT:n pystyttäjät soittivat maanantaina, että hommat alkavat tontilla 07:00. Aamulla suuntasinkin suoraan tontille ja tontilla olin 07:07 ja huomasin, että tontillahan olikin jo täysi tohina päällä. :-D

Puutavaraa purettiin rekasta tontille kuormalavojen päälle. Nyt isosta etupihasta on hyötyä. Rekka ja nosturi mahtuivat kumpikin hyvin tontille ja tämän lisäksi jäi paljon tilaa myös tavaroille.

Pienoisen odottelun jälkeen päästiin jo itse elementtien kimppuun.

Ensimmäinen seinäelementti asettuu paikalleen. Kuva valehtelee hieman koska näyttää, että sataa jotain mutta todellisuudessa ei satanut yhtään mitään. Meikäläisellä vain meinasi tulla kiire kuvaamaan tuota ensimmäistä paikalleen asetettavaa elementtiä ja hanskoista lensi lunta suoraan kameran linssiin.

Ensimmäisen jälkeen seuraa muita elementtejä. Noissa on tosiaan ikkunat ja ovet valmiina kiinni. Poislukien ulko-ovi ja autotallinovi.

Meikäläisen hommiksi jäi lumen lapioiminen sisäpuolelta pois. Sen mitä oli kevytpeitteistä tippunut. Siinäkin sai mukavasti muutaman tunnin aikaa kulutettua ja märän paidan.

 Kello alkoi olla 10:00 kun oltiin ylläolevan kuvan vaiheessa.

Terhi ja Matias tulivat tarkistamaan työnjälkeä.

 Kodinhoitohuoneen ovi ja saunan ikkuna.


 Puolenpäivän jälkeen oltiin suurinpiirtein ylläolevassa vaiheessa.

Yllä kuva keittiöstä autotalliinpäin. Sisälle on nostettu puutavarakuormia jotka pitää viikonloppuna kantaa ulos niiltä osin mitä ei ole käytetty.

Kuva olohuoneesta autotalliinpäin. Autotallin ovi näkyy taustalla.



Ensimmäisen päivän jälkeen lopputilanne oli suurinpiirtein kuvan mukainen. Eli seinäelementit paikoillaan sekä kattoristikot nostettu sinne missä niiden pitäisi olla.

 Päivän lopuksi tontille nousi myös lumiukko! Lumiukon nimi on kuulemma poika,poika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti