keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Viimeisiä kuvia ja asumiskokemuksia viikon ajalta

Ajattelin vielä laittaa muutaman kuvan pihalta kun joku näitä toivoi. Lisäksi kuvia kodin viihdejärjestelmästä.

Nurmikko on alkanut takapihalla jo hieman kasvaa. Kuvassa näkyy myös kiven edessä pollari valaisin.

Pollarivalaisin ja oikealla kivetys joka pestiin puhtaaksi painepesurilla. Kivien väliin istutettiin jotain mitä en muista enää.


Olohuoneen sohvat sekä kaiuttimet seinällä

Kaiuttimet television vieressä. Kaikki kappelit on piilotettu seinän sisään.
Tässä muutama rivi asumiskokemuksia nyt viikon asumisen jälkeen,

Positiivisia huomioita talosta:
Talo on hiljainen. Mitään erikoisia kolinoita tai pörinöitä ei kuulu. Lisäksi huoneista toiseen tuntuu äänet vaimenevan todella hyvin. Pihalta sisälle ei käytönnössä kuulu yhtään mitään eli lasit ja ovet tuntuvat toimivan hyvin. Uuniseppien varaava takka tuntuu oikeasti varaavan lämpöä hyvin. Mulla ei ole hirveän paljon kokemusta varaavista takoista mutta yllätyin, että takan pinta on lämmin vielä reilun 16 tunnin päästä pesällisen poltosta. Ledien himmennys toimii hyvin. Harvian ainavalmis kiuas oli parempi kuin uskalsin odottaakaan. Saunan ilmastointi on myös hoidettu hienosti. Ei ala pyöryttämään missään vaiheessa niinkuin edellisissä saunoissa. Muutenkin talotekniikkaan ja laitteisiin olen ollut toistaiseksi tyytyväinen. Piha ja ympäristä ovat mukavat. Muutenkin talo tuntuu hyvin rakennetulta ja toimivalta meidän käyttöön ja mitään yllättävää ei ole toistaiseksi esiintynyt.


Mitä olisin tehnyt toisin:
Keittiössä olisi ehkä voinut olla yksi pistorasia lisää vaikka nyt niitä onkin 3kpl parillisia rasioita. Ledejä olisi voinut lisätä muutamaan huoneeseen (eteinen yms...) vaikka meillä niitä katossa onkin olohuoneessa, keittiössä ja makkarissa. Käyttöullakon portaat ovat hieman hankalakulkuiset vaikka en niiltä muuta kaiketi odottanutkaan.

1 kommentti:

  1. Hyvä vinkki tuohon vaihtolavaan liittyen. Täytyy sisarelle mainita, heillä kun raksahommat alkavat keväällä, että hankkivat vaihtolavan ajoissa. Hyvä maininta myös tuosta, että pistorasioita tulee tarpeeksi. Hyödyllisiä vinkkejä, kiitos.

    VastaaPoista