perjantai 11. heinäkuuta 2014

Lopputarkastus ja muutto

Viime viestistä on kulunut hieman aikaa rakennuskiireistä johtuen. Teen pienen yhteenvedon viimeisen reilun viikon tapahtumista. Eli piha on saatu tehtyä kuntoon ja nurmikko sekä muutama puska istutettua. Maanantaina 7.7.2014 meillä oli talolla lopputarkastus ja se meni lävitse ongelmitta. Yksi putki pitää koteloida autotallissa paloturvallisuuden nimissä mutta sekin on vain hyvä asia, koska putki oli mielestäni hieman ruma.  Tiistaina 8.7.2014 oli talollamme esittely talotehtaan puolelta ja kanssa rakentajia ja muuta vierasta kävi kahden tunnin aikan noin arviolta reilu 20 henkilöä. Keskiviikkona muutimme taloon ja nyt olemme pari päivää yrittäneet laittaa tavaroita paikoilleen.

Keittiöstä olohuoneeseen päin näkymä.

Vessa valmiina

Olohuoneesta näkymä keittiöön ja eteiseen.

Postaan vielä yhden viestin kunhan olemme saaneet kamat paikoilleen. Tulen siinä tiivistämään rakennusajan kokemukset. Projekti on kokonaisuudessaan mennyt hienosti siitä suuret kiitokset Design-talolle sekä projektiin osallistuneille.

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää teidän koti! :) Mikä on tuo maalisävy takan taustaseinässä? Entä tuo wc:n laatta? Mietinnässä juuri nuo värivalinnat, niin ideoita etsimässä kävin..

    VastaaPoista
  2. Terve! Seinänvärinä on käytetty Tikkurila M497 Tuhka ja jossain huoneissa Tikkurila V503 Talvi (WC, kodinhoitohuone, makuuhuone). Värisävyt olivat mielestämme erittäin onnistuneet varsinkin valkoisen lattian kanssa.

    VastaaPoista