keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Viikko muuttoon

Viimeisen viikon on talolla käynyt taasen melkoinen kuhina. Sähkärit ovat viimeistelleet sähköjä, listamiehet ovat listoittaneet ja pihanrakentaminen on käynnissä. Muuttoon on enää viikko aikaa ja näyttää siltä että hommat ehditään saamaan hyvin valmiiksi ennen lopputarkastusta ja muuttoa. Itse on tullut pyörittyä listamiesten apurina sekä piha hommissa melkein koko viikko.

Saunan kuitusarjan asensin ihan itse pienillä karvaisilla käsilläni. Nyt puhelimen salama hieman ylivaloittaa tunnelmaa mutta hieno siitä tuli.

Täytemaata ajetaan suoraan takapihalle rekalla.

Paikoitellen saadaan ihan paksu kerros hyvä laatoista multaa takapihalle.

Hyvin se kaivuri sinne takapihalle mahtui. Jotkut hinkkaa noita pihoja pikkukaivoreilla mutta mä alan uskoa ,että massa on voimaa ja voima on tässäkin nopeutta.

Multakerroksen paksuu on noin 40cm. Toki kun tuota jyrää niin laskeen ainakin sen 5-10cm

Vähän haraa pitää näyttää multakasoille mutta kyllä se siitä alkaa muodostumaan.
Rajauksia ja pihavalo paikoillaan.

1 kommentti:

  1. Todella hieno talo eilisen esittelyn perusteella! Meillä on myös DT-projekti parhaillaan käynnissä Espoossa vain kolmisen kilometriä teiltä pohjoiseen. Ollaan noin 4-5 kk perässä aikataulussa, joten on ollut mielenkiintoista tästä blogista aina kurkkia mitä pitäisi tapahtua seuraavaksi. t. http://kukkulallerakennan.blogspot.fi/

    VastaaPoista