keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Viikolla tapahtunutta

Design-talon puolelta on ollut hiljaisempaa kulunut viikko. Ainoastaan ilmalämpöpumppu oli käyty asentamassa talolle. Muuten on kyllä tapahtunut. Viikonloppuna kannettiin kaikki tähän mennessä sahatut puut ulkovarastoon ja pinottiin ne nättiin kasaan. Matiaskin jaksoi kantaa melkein kaksi tuntia puita, joka on alle kolmevuotiaalle melkoinen saavutus. Viimeistelin viikonloppuna myös autotallin katon maalauksen ja siivosin talolla...taas kerran.

Hommasimme viikon aikana erinäisiä tarvikkeita ja huonekaluja talolle (harat, haravat, rännikaivot, olohuoneen pöytä yms...). Vaihtolava sai myös lähteä. Meillä tarviittiin vaihtolavalle yksi välityhjennys ja tämä toinenkin lava tuli aivan täyteen. Välityhjennyksestä tuli noin 400 euroa lisäkustannuksia. Jätesopimus on tehty ja pitäisi vielä tehdä muuttoilmoitus sekä vakuutukset pitäisi laittaa kuntoon. Muutto olisi näillä näkymin noin 4 viikon päästä.

Vaihtolava lähti. Tuohon saisi vielä hieman täytemaata mahtumaan :D
Lisää täyttömaata onkin tällä viikolla tulossa. Nyt savista multamaata täytemaaksi pitäis tontilla olla jotain 75 kuutiota tms....Lisää kyllä taidetaan vieläkin tarvita.

2 kommenttia:

  1. Hyvä Värrit! Vauhdilla valmistuu. t. Napu + perhe

    VastaaPoista
  2. Tuo vaihtolava onkin varmasti toimiva ratkaisu näissä hommissa. Täytyy myös hankkia sellainen, sitten kun rakentaminen alkaa. Kiitos siis vinkistä. Mukava oli nähdä kuviakin.

    VastaaPoista