maanantai 5. toukokuuta 2014

Autotallin tasoitus ja maalaus

Vappu ja viikonloppu menikin työstäessä autotallia. Autotalli tuli Desing-talon puolelta levypinnalla asennettuna, joten tasoitus ja maalaus jää itselle. Tasoitettavaa pinta-alaa oli melkoisesti joten tasoitus hommassa meni 3 päivää (seinät ja katto). Levyjen saumojen tasoiteena käytin Tikkurilan Presto R telalla levitettävää tasoitetta ja paperista saumanauhaa. Homma onnistui hyvin ja saumanauha pysyi hyvin kiinni tasoitteessa kun ei laittanut liikaa mutta kuitenkin riittävästi tasoitetta ensimmäisellä vedolla. Seinät ja katto tasoitettiin kaikenkaikkiina kahteen kerttaan. Ruuvien kohdat vedin RK LH kevyttasoitteella nekin kahteen kertaan koska tasoite tahtoo vuorokaudessa kutistua ja mennä kuopalle. Sunnuntaina pääsin maalaamaan pohjat Teknoksen Tela 3 maalilla. Tällä saadaan hyvä tarttuma pinta varsinaiselle maalille.

Seinien tasoitus käynnissä

Pohjamaalit vedetty kattoon ja seiniin

Vielä pitäisi maalailla varsinaiset maalit pintaan. Taitaa mennä iltahommiksi tänään ja huomenna. Tällä viikolla pitäisi olla kosteusmittaukset lattiavalusta. Torstaihin mennessä pitäisi tulla tieto kuinka päästään jatkamaan.

2 kommenttia:

  1. Siistin näköinen autotalli. Meilläkin maalaus on edessä. Siihen vain ammattilainen pitäisi etsiä. Me päätimme, että siihen työhön emme itse enää lähde. Me itse maalasimme pari huonetta, ja lopputulos ei ollut kovin miellyttävä. https://www.maalausliikelaaperi.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin. Meilläkin ammattilaiset maalasivast muut tilat mutta päätin tuon autotallin vetäistä. Kyllähän ammattilaisen jälki on parempaa en kiellä sitä mutta kyllä tuo tuolla autotallissa menee paremmin kuin hyvin.

      Poista