torstai 19. joulukuuta 2013

Tonttikeskus paikoilleen ja sähköä kansalle

Tiistaina 17.12.2013 kävin kantamassa tonttikeskuksen kuormalavan päälle ja kiinnitin sen väliaikaisesti siihen.

Keskiviikkona 18.12.2013 maaurakoitsija kävi kaivamassa ojan sähkökaapeleille sekä data ja kuitukaapelille. Kuitukaapelia ei vielä tule mutta ajattelin jättää sille varauksen tulevaisuuteen. Sähköt pitäisi saada tontille ennenkuin perustusten teko alkaa 9.1.2014. Empower on luvannut hoitaa ja kytkeä tonttikeskuksen verkkoon toivottavasti jo heti välipäivinä. Onneksi soitin heille ja varmistelin asiaa, koska olivat kadottaneet kaivurikuskin toimeksiannon. Joutuvat hieman kaivamaan, että saavat kaapelit tontin rajalle.

HSY:tä ei ole vieläkään kuulunut yhtään mitään, hieman ihmetyttää niiden toiminta....Kaikenlisäksi tässä on vaivannut melken 2 viikkoa melkoinen kurkkukipu ja huomenna saa tietää nieluviljelyn tulokset.

20.12.2013 Päivitystä HSY:n tilanteeseen tulevat kytkemään 8.1.2014 putkensa. Eli päivää ennen kuin perustusten tekeminen alkaa. Meni aika täpärälle tämäkin.

30.12.2013 Päivitystä Fortumin tilanteeseen. Hienoisen soittorumban jälkeen Empower/niiden aliurakoitsija käy kaivamassa huomenna tiistaina/ uudenvuoden päivän jälkeisenä torstaina kaapelit tontille. Samalla pitäisi hoitua kytkentä. Eli tällähetkellä näyttää että kaikki ehditään tehdä ennen 9.1.2014 kun perustuksien tekeminen alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti